Dania tradycyjne
-
Kimchi Jigae
ostro-kwaśna zupa z kimchi, tofu, mięsa i różnych warzyw -
Szef kuchni poleca
Japchae
makaron z batatów, wołowina lub tofu z grzybami shimeji, papryką, szpinakiem i cebulą -
Bulgogi
koreańska potrawa z cienko pokrojonej wołowiny, marynowanej w specjalnym sosie bulgogi -
Oferta specjalna
Bibimbap
ryż, szpinak, papryka, ogórek, marchewka, pieczarki, cukinia, kimchi, jajko sadzone, sos do wyboru -
Kimbap
rolki ryżu z olejem sezamowym z warzywami i omletem jajecznym owinięte w glon nori -
Nowość
Azjatyckie pierożki z wieprzowiną
Soczyste pierożki w azjatyckim stylu z nadzieniem z wieprzowiny i świeżych warzyw. Serwowane na marynowanej czerwonej kapuście, która dodaje chrupkości i lekko pikantnej kwasowości. -
Nowość
Chrupiące tofu w koreańskiej marynacie
Delikatne tofu, marynowane w umamicznym sosie z sosem sojowym i mirinem, panierowane i smażone na złocisty kolor. Podawane z esencjonalnym sosem, wykończone aromatycznymi nitkami chili i świeżym szczypiorkiem. -
Nowość
Tteokbokki z kurczakiem i kapustą pekińską
Tradycyjne koreańskie kluseczki ryżowe tteokbokki w nowoczesnej odsłonie – z soczystym filetem z udka kurczaka, marynowanym w pikantnym sosie na bazie pasty gochujang, sosu sojowego, mirinu i oleju sezamowego, z dodatkiem imbiru i cebuli. Serwowane z chrupiącą kapustą pekińską, świeżym chili i kolendrą. -
Nowość
Samgyetang z warzywami i tofu
Aromatyczny i odżywczy bulion na bazie dashi, inspirowany tradycyjną koreańską zupą wzmacniającą organizm. Gotowany z grzybami shiitake, cukinią, batatem, czosnkiem, tofu i porem. Serwowany z marynowanym jajkiem i cienko krojoną czerwoną cebulą. Lekka, zrównoważona kompozycja o rozgrzewającym i tonizującym działaniu. -
Nowość
Doenjang z kurczakiem i ryżem lub makaronem
Wyrazisty bulion na bazie kombu i daktyli, o głębokim umami. Gotowany z filetem z udka kurczaka, korzeniem pietruszki i czosnkiem. Serwowany z marynowanym jajkiem oraz ryżem lub pszennym makaronem do wyboru. Całość zwieńczona świeżą kolendrą, która podkreśla bogactwo smaków. -
Nowość
Yangnyeom tongdak
Chrupiące kawałki fileta z udka kurczaka w pikantno-słodkim sosie yangnyeom o głębokim, karmelizowanym smaku. Serwowane z dymką i prażonym sezamem, które dodają świeżości i kontrastu w teksturze. -
Nowość
Haelum Pajeon z owocami morza
Tradycyjny koreański naleśnik pajeon z marchewką i dymką, smażony w chrupiącej tempurze. Uzupełniony soczystymi krewetkami, mięsem małży i delikatną kalmarią. Podawany z marynowanymi wodorostami chuka, posypany sezamem i udekorowany pikantnym sosem na bazie japońskiego majonezu i płatków okonomiyaki.
Korean fusion
-
K-Rose Cream
serowy, pikantny makaron z marynowaną wieprzowiną i banchanami, podawany ze smażonym jajkiem -
Nowość
K-Annelloni
zapiekane pod serem cannelloni, wypełnione bulgogi w autorskim kremowym sosie na bazie ostrego sosu orientalnego
Street food
-
Szef kuchni poleca
Korean Fried Chicken
-
Tteokbokki
-
Onigiri
-
Onigiri 3 szt.
kimchi 1 szt., tuńczyk 1 szt., bulgogi 1 szt.
Dodatki
-
Krewetki panierowane 6szt.
-
Ryż
-
Sos spicy mayo
-
Sos gochujang
-
Sos słodki-chili